Víkend reflexe

Vzdělávání
víkendovka
Datum
Místo Orlovna - Brněnská 23, Křenovice (okres Vyškov)
Věk 18 - 30 let
Cena 200 Kč
Kontaktní osoba Nikola Stará
+420 731 885 908
nikyy.stara@gmail.com

Co na nás čeká

Jsi začínající organizátor/ka? Nadšenec do zážitkové pedagogiky nebo tě na informační okénko této víkendovky přivádí zkrátka zvědavost, případně chuť obohatit svůj balíček organizátorských dovedností? Pokud právě přikyvuješ, pak je pro tebe Víkend reflexe přesně to pravé. Akce je sice určená především účastníkům aktuálního ročníku kurzu OHB, ale nevěš hlavu, velmi rádi mezi sebou přivítáme kohokoliv dalšího se zájmem o stejnou věc.

Co, kde a jak

Až budeš v neděli večer odjíždět domů, už budeš mít jasno v tom, jak se od sebe liší reflexe a zpětná vazba :) Kromě vyjasnění těchto dvou často zaměňovaných pojmů se můžeš také těšit na seznámení s různými technikami, pomocí kterých lze reflexe realizovat, a samozřejmě probereme i to, kdy je vhodné je zařadit do programu. Nemusíš se ale bát, že budeš celou dobu jen sedět s notýskem, kdepak, spoustu toho zažiješ a spoustu si toho i vyzkoušíš.


S dopravou si nemusíš lámat hlavu. Z Brna sem co chvíli jezdí vlak, ve kterém strávíš pouhou půl hodinu. Začínat budeme ve večerních hodinách, přesný čas bude brzy upřesněn. Chceme totiž vzít v potaz časové možnosti všech přihlášených, abychom mohli začít všichni společně.

Dobrovolnická pomoc

Ač je to pro brontosauří akci neobvyklé, součástí této víkendovky žádná dobrovolnická činnost nebude. Naším cílem je účastníky důkladně seznámit s důležitostí reflexí a metodami, jak je do programů zařadit, proto veškerý čas, který budeme mít k dispozici, věnujeme právě tomuto tématu.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe OHB org tým.

Kontakt

Kontaktní osoba: Nikola Stará
E-mail: nikyy.stara@gmail.com
Telefon: +420 731 885 908