[BEZEJMENA]

víkendovka
Datum
Místo Česká Republika (tajné místo)
Věk 18 - 30 let
Začátek akce
Cena 750 Kč
Kontaktní osoba Petr Kus
+420 702 203 406
akce-ktera-nema-jmeno@email.cz

Co na nás čeká

Čeká tě zážitkový program. Možná se nějákou noc nevyspíš, možná budeš unavený a někdy i vyčerpany. Za to dostaneš silné momenty na které nezapomeneš a nejspíše jak pozitivně tak negativně. Ale rozhodně si něco odneseš. Možná objevíš něco nového v sobě a možná i v lidech okolo sebe. Čeká Tě již utvořený kolektiv ročním kurzem OHB, který snadno absorbuje nové lidi. Tato 5 denní zážitkovka je vhodná obzvláště pro účastníky, kteří by se chtěli účastnit příštího běhu kurzu OHB (poznáš totiž kurzisty z předchozí roku a třeba se i nakazíš nadšením). Ovšem jedná se o otevřenou akci, takže pokud Tě tento text neodradil a chceš zkusit něco nového seber odvahu a přihlas se.

Co, kde a jak

Nějaké rozsáhlé či méně rozsáhlé instrukce o tom, kam se jede, co si s sebou sbalit a jak se připravit, rozhodně nečekej. Akce je od 24. do 28. července (pozdních večerních hodin) na území České Republiky.



Předem raději předesíláme, že se nejedná o standartní brontosauří víkendovku a akce je náročnějšího charakteru jak fyzicky tak nejspíše i psychicky, ale bát se nemusíš. Máš naši plnou důvěru, že si to užiješ a zvládneš. Primárně je tvořena pro kurz OHB jako zážitkové zakončení ročníku pro letošní skvělou partu, a tak předpokládáme nějakou Tvoji znalost kontextu zážitkové pedagogiky či akcí podobného charakteru, která Ti umožní se adekvátně sbalit a připravit na nečekáný vír událostí.



Pokud tomu tak není, ptej se na podrobnosti u toho, kdo Tě do tohohle navezl a pokud tě nikdo nenavezl zkus se přihlásit a my si tě už proklepneme a dodáme nějaké informace na víc, tak jak tak máš naši plnou důvěru.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Petr Kus, Dan Farkač, Eliška Kadlecová, Kláry Konečná a Čiháková, Johny Strapek.

Kontakt

Kontaktní osoba: Petr Kus
E-mail: akce-ktera-nema-jmeno@email.cz
Telefon: +420 702 203 406